SERVICIILE NOASTRE

Gravura Laser

Momentele speciale merită să fie “marcate” în memorie. Câteva cuvinte importante gravate pe un stilou sau o agendă din piele, un set de pahare pe care ai gravat o urare pentru cuplul proaspăt căsătorit, o ramă foto din lemn cu dedicaţie, o cupă gravată pentru campionatul de fotbal al echipei tale… Doar imaginaţia este limita!

Creaţiile din atelierul nostru se bazează pe tehnologia laser. Echipamentul de înaltă tehnologie are o precizie excelentă şi reuşim astfel să creăm obiecte de fineţe, de mici sau mari dimensiuni – graţie mesei de lucru cu dimensiuni generoase (1200mm x 900mm x 100mm). Suportul poate fi din plastic, metal, porţelan, marmură, alamă, cristal,sticlă și multe alte materiale.

Sculptura Lemn

Lemnul sculptat are un farmec aparte şi orice obiect astfel personalizat este înnobilat. Dincolo de frumuseţea clasică specifică, sculptura în lemn este durabilă şi trece cu brio testul timpului.

Tehnologia de ultimă oră din atelierul Craft Zone ne ajută să creăm o multitudine de modele şi tipare creative. (Aproape) orice îţi poţi imagina, noi transformăm în realitate. Masa de lucru are o dimensiune de 2500mm x 1300mm x 150 mm, astfel încât putem crea şi obiecte de mari dimensiuni.
+40 745 424 247