Despre noi

“Transformăm ideile în realitate”

La Craft Zone, obiectele ies din anonimat cu un plus de creativitate. Ai nevoie de un cadou “altfel”? Ai ajuns la locul potrivit!

Aşa cum fiecare om este unic, fiecare obiect semnificativ din viaţa noastră trebuie să fie unic. Din dorinţa de a crea lucruri ieşite din tipare, a luat naştere Craft Zone. Aici, tehnologia este pusă în slujba creativităţii.

Orice obiect se transformă în unicat, prin personalizarea cu gravură laser sau sculptură în lemn, folosind un design inspirat, creat de specialiştii noştri. Punem pasiune în tot ce facem şi, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generaţie, lucrurile care ies din atelierul nostru sunt cu adevărat speciale. Ca şi tine, apreciem lucrurile durabile, de aceea vei remarca, pe lângă de promptitudine în livrare, calitatea obiectelor produse în atelierul Craft Zone. Te aşteptăm să te convingi!

Parteneri

  • “An de an organizăm între colegi un mini-campionat de fotbal, iar anul acesta am reuşit să facem ceva chiar deosebit pentru participanţi – diplome din lemn gravate cu text, trofee inscripţionate şi tricouri pentru toţi membrii echipelor, pe care le-am personalizat foarte fain aici, la Craft Zone. Foarte bună calitatea, plus că nouă ne-au trebuit toate foarte repede şi am găsit aici mult ajutor. “  
    ~Mihai-35 de ani, Bucureşti~
  • “Am fost foarte fericită să îi descopăr pe cei de Craft Zone, chiar la timp pentru ca nunta mea să iasă aşa cum mi-am dorit! Am avut mărturii, decoraţiuni pentru mese şi candy bar cu litere sculptate ce au făcut senzaţie. Numele noastre scrise cu litere volumetrice au fost foarte chic, exact aşa cum mi le-am imaginat. Cu siguranţă îi recomand!”  
    ~Ana-22 de ani, Cluj-Napoca~
+40 745 424 247